Over Ons

IMA-IT is een onafhankelijke  ICT dienstverlener die IT duidelijk en simpel wil maken! Wij ontnemen u de zorgen over uw IT zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent. Wij adviseren en begeleiden onze klanten met hun IT wensen en zorgen dat deze op een efficiënte manier worden gebruikt.

IMA IT biedt hoogwaardige diensten die gebouwd zijn op de meest geavanceerde systemen en processen die op dit moment beschikbaar zijn, wij werken daarbij zowel met enterprise software als open source.  Door een combinatie te maken van deze twee kunnen wij een zeer efficiënt en krachtig systeem bouwen wat precies doet wat er van verwacht wordt zonder dat er torenhoge kosten aan verbonden zijn! Wij leveren hard- en software, installeren deze systemen en onderhouden wij IT-omgevingen voor een laag maandelijks bedrag.

ICT mag dan alles met software te maken hebben, het blijft mensenwerk om de juiste oplossing te vinden, in te voeren en te onderhouden. IMA IT vindt het belangrijk dat we een oplossing neerzetten, waar wij ook achter staan. Een goede overdracht en nazorg vinden wij dan ook essentieel voor het opleveren van uw IT omgeving.

Onze klanten zijn zeer divers, van tandartsen tot advocaten en van gemeenten tot  handelsondernemingen. Zij hebben in ieder geval een ding gemeen,  IMA IT is het centrale aanspreekpunt voor al hun IT vragen.

Voor een kleine greep uit onze diensten en services klik op onze diensten tab of neem contact met ons op.