Integratie

Wij helpen uw bedrijf met het vinden van de juiste oplossingen.

Omdat de IT vaak al een puzzel is voor vele bedrijven is het fijn als mee gedacht wordt over nieuwe oplossingen, of hoe nieuwe oplossingen in uw IT omgeving te integreren.
IMA IT bekijkt eerst de huidige IT omgeving en wensen voordat er een nieuwe oplossing bedacht wordt.

Uiteraard bekijken we meerdere mogelijkheden om zo volledig aan uw wensen te voldoen. Omdat IMA IT niet product en leverancier gebonden is, geeft dit ons veel vrijheid om alle mogelijkheden te bekijken.

Integratie
Wat kan integratie betekenen voor uw bedrijf?

Integratie kan betekenen dat uw medewerkers veilig vanaf thuis willen werken en hier dus een oplossing voor gemaakt kan worden. Of denk aan andere zaken zoals, een mailserver die verouderd is die vernieuwd dient te worden, of heeft u veel last van spam, of loopt de back-up niet goed?

Een kleine greep uit onze integratie producten zijn:

  • Adapative spamfilter:  Het door IMA IT ontwikkelde spamfilter dat de meest ge-avanceerde spam tegen kan houden en snel kan leren als er nieuwe type spam uit komt.
  • Adapative spamfilter onsite: Dit is precies hetzelfde spamfilter echter draait dit spamfilter op de klantlocatie en niet in het IMA IT datacentrum. Sommige klanten willen niet dat hun spamfilter buiten kantoor staat en dus kan dit in hun bedrijfsnetwerk geïntegreerd worden.
  • VPN oplossingen: Veilig vanaf thuis of vanaf je telefoon inloggen op het werk?
    Wij bieden een SSL vpn aan wat inhoudt dat de medewerker een uniek certificaat nodig heeft om in te kunnen loggen, dit is vele malen sterker dan gebruikersnaam en wachtwoord omdat iedereen die kan invullen.
    Met dit certificaat is het alleen mogelijk om in te loggen op het bedrijfsnetwerk, alle data wordt ook versleutelt door middel van SSL.
  • Terminal Server oplossingen: Als uw bedrijf een centrale werkplek wil kunnen we dit uiteraard gewoon aanbieden, een centrale werkplek kent veel voordelen. De werkplekken dienen minder onderhoud te hebben en als er een nieuw software pakket geïnstalleerd moet worden moet dit op een centrale plek gebeuren en niet individueel op de werkplekken meer.
  • Virtualisatie oplossingen: De servers van tegenwoordig hebben zoveel reken kracht dat er vaak een groot gedeelte van de server ongebruikt blijft! Door een gevirtualiseerde server te bouwen kan er maximaal geprofiteerd worden van de kracht van deze machines! zo kunnen er vaak 4 tot 5 servers op 1 fysieke machine draaien! dit scheelt uiteraard veel in de kosten omdat er maar 1 server gekocht moet worden en niet 4 of 5!

Dit is maar een kleine greep uit onze integratie producten.